category2/bg3.jpg

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Αποδέχομαι








ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ»
image005Συγκεκριμένες προδιαγραφές και καθεστώς λειτουργίας για τις δημοτικές παιδικές χαρές επιβάλλει η νέα νομοθεσία.

Ανανεώθηκε το πρόγραμμα «Διαμόρφωση Παιδικών Χαρών» δίνοντας προθεσμία στους Δήμους έως τις 31.12.2012, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις
απαιτούμενες παρεμβάσεις, ώστε όλες οι παιδικές χαρές που λειτουργούν στην περιφέρεια τους να πληρούν τις απαιτήσεις του θεσμικού πλαισίου.


Βασικός στόχος του προγράμματος είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός απόλυτα ασφαλούς, λειτουργικού και καλαίσθητου περιβάλλοντος που να αποσκοπεί
στη βέλτιστη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση του παιδιού αλλά και στην αύξηση ασφαλών, δημόσιων χώρων ξεκούρασης και αναψυχής.
Φορείς υλοποίησης είναι οι πρωτοβάθμιοι ΟΤΑ, ενώ οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε επιλεγμένους ελεύθερους δημοτικούς χώρους ή υφιστάμενες
παιδικές χαρές που δεν πληρούν τις καθορισθείσες προδιαγραφές. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Συνημμένα θα δείτε την παρουσίαση του προγράμματος.

Η LANDCO έχοντας στο βιογραφικό της πολλές επιτυχημένες κατασκευές παιδότοπων, σας ενημερώνει πως έχει εισάγει πολλά νέα σχέδια για ακόμα πιο δημιουργικό παιχνίδι σε προσιτές τιμές καθώς και όργανα άθλησης για άτομα με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ.

image004Παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες:

· Εξοπλισμός παιδότοπων, παιδικές χαρές, δάπεδα ασφαλείας
· Εξοπλισμός αθλητικών γηπέδων
· Εξοπλισμός γυμναστικής εξωτερικών χώρων και για ΑΜΕΑ
· Κατασκευή γηπέδων και αθλητικών χώρων
· Προπονητικά Κέντρα (με βάση εμπειρίες σε κέντρα του εξωτερικού )
· Υποδομές (Φωτισμός, περίφραξη, υπόβαση, στίβος)


Τα προϊόντα και οι κατασκευές ακολουθούν πιστά τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας για παιδότοπους καθώς και των ομοσπονδιών αθλημάτων και της ΓΓΑ.

H LANDCO διαθέτει ειδικό τμήμα σχεδιασμού και έμπειρα συνεργεία αναλαμβάνοντας την μελέτη, την προμήθεια και την κατασκευή ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ και ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ βάση αυστηρών προδιαγραφών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και θα χαρούμε να συνεργαστουμε μαζί σας.

01 ISO 9001 2015 

01 ISO 14001 2015

05 ELOT 1801 2008 GR

SYMMETEXOUME-XENIA19 TELIKO

DYPA banner ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑΑ

www.landco.gr