category2/bg3.jpg

Στον διαδικτυακό τόπο μας χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτόν, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies. Περισσότερα...

Αποδέχομαι
Η LANDCO είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Διαμόρφωσης τοπίου, Περιβάλλοντος και Αθλητικών χώρων.
Στις υπηρεσίες της LANDCO συμπεριλαμβάνονται:

  • Αρχιτεκτονική Τοπίου – Έργα Πρασίνου
  • Αρδευτικά Δίκτυα – Αυτοματισμοί – Συστήματα οικονομίας και διαχείρισης νερού
  • Πράσινες Στέγες – Κάθετοι Κήποι
  • Περιβαλλοντικές Εφαρμογές
  • Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
  • Γήπεδα και αθλητικοί χώροι
  • Παιδότοποι – Θεματικά Πάρκα – Εξοπλισμός άθλησης για ΑΜΕΑ
  • Τοπιακές κατασκευές
  • Συντήρηση –Διαχείριση έργων - Ανακατασκευές

Ως εταιρεία, είναι απόλυτα ευαισθητοποιημένη με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθεί συνεχώς τις νέες eco-τεχνολογίες και προτείνει τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε έργο.

Τα στελέχη της LANDCO, διαθέτουν εμπειρία σε μεγάλης κλίμακας έργα και στα μεγαλύτερα Ολυμπιακά όπως "Η αισθητική ανάπλαση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ)", "Η ανάπλαση της Εσπλανάδας, των γηπέδων BeachVolley και του Φαληρικού Όρμου", "Η φύτευση και περιβαλλοντική αποκατάσταση του Κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά Μαραθώνα" καθώς και στη διαχείριση μεγάλης κλίμακας έργων όπως "Η κατασκευή και διαχείριση - συντήρηση πρασίνου και αρδευτικού δικτύου μεγάλου τμήματος του Εθνικού Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών- Θεσσαλονίκης"  ενώ έχουν αναλάβει την μελέτη και κατασκευή φυτεύσεων, γηπέδων άθλησης και παιδότοπων σε μεγάλες τουριστικές μονάδες και σε απαιτητικά έργα τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές και το  χρονοδιάγραμμα.

Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει μελέτες και κατασκευές και σε έργα στο εξωτερικό. Εφαρμογές έχουν γίνει στο Καζακστάν και την Ιορδανία ενώ έχει συμμετάσχει και σε κοινοπραξίες για την διεκδίκηση γηπέδων γκολφ και άλλων αναπλάσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Στην εταιρεία διακρίνονται το τμήμα Μελετών και Σχεδιασμού, το τμήμα Κατασκευής και Τεχνικής Υποστήριξης, και πρόσφατα το Εμπορικό τα οποία απαρτίζονται από έμπειρους Γεωπόνους, Αρχιτέκτονες Τοπίου, Τοπογράφους Μηχανικούς, ειδικούς συνεργάτες και εξειδικευμένους τεχνίτες.

Η LANDCO αντιπροσωπεύει διεθνείς αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και παρέχει σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνογνωσία σε αντικείμενα συναφή με το Περιβάλλον, το Τοπίο και τον Αθλητισμό.

Η εταιρία συνεργάζεται με Ελληνικές παραγωγικές μονάδες και φυτώρια του εξωτερικού καλύπτοντας τόσο την διαθεσιμότητα όσο και την ποικιλία των φυτικών ειδών σε άριστη ποιότητα και τιμές.

Η εταιρεία διαθέτει πτυχίο ΜΕΕΠ 1ης τάξεως για την εκτέλεση δημόσιων τεχνικών έργων Πρασίνου,  Οδοποιίας και Υδραυλικών.

Έχει συνεργαστεί με πολλές τεχνικές εταιρείες, ξενοδοχειακές μονάδες, αρχιτεκτονικά γραφεία δημιουργώντας περιβάλλοντες χώρους υψηλής αισθητικής εξασφαλίζοντας την μέγιστη λειτουργικότητα των χώρων, την ποιότητα, το ευχάριστο περιβάλλον και το χαμηλό κόστος.


Ενδεικτικές Συνεργασίες

Η LANDCO παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υλοποίησης έργων ''Turn Key Projects'' που περιλαμβάνουν το Σχεδιασμό και Μελέτη, την Οργάνωση, την Επίβλεψη, την Εγκατάσταση και τη Διαχείριση των έργων ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην εξυπηρέτηση των πελατών μας στον ευαίσθητο τομέα του ‘’After Sales Service’’.

ενδεικτικά έργα μας

Δείτε φωτογραφικό υλικό από ενδεικτικά project μας.
πατήστε εδώ...

συνεργασίες μας

Δείτε την ενδεικτική λίστα των συνεργασιών - πελατών μας.
πατήστε εδώ...

01 ISO 9001 2015 

01 ISO 14001 2015

05 ELOT 1801 2008 GR

SYMMETEXOUME-XENIA19 TELIKO

DYPA banner ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑΑ

www.landco.gr